Sök
Tillfälligt slut

Beer tasting kit inkluderar 4 olika ölglas
Erika Lagerbielke

Se mer

Produktfakta

Information

Beer tasting kit inkluderar 4 olika ölglas

Erika Lagerbielke

Med Orrefors Beer har Erika Lagerbielke skapat en serie glas där vart och ett är formgivet för att samspela med öl som lager, pilsner och IPA.

Mer detaljer

Produktinformation

Med nutidens breda palett av öltyper, smaknyanser och ursprung är det självklart att ölentusiaster vill titta närmare på hur själva glaset kan bidra till helhetsupplevelsen. Med Orrefors Beer har Erika Lagerbielke skapat en serie glas där vart och ett är formgivet för att samspela med öl som lager, pilsner och IPA. Serien lanserades 2014 och vi erbjuder nu samtliga fyra glas i en Beer Tasting Kit special förpackning. En perfekt gåva inför hösten och vintern.

Beer Taster från Orrefors rymmer 47 cl och har en rund form i klassisk ölprovningsstil. Ölglaset passar utmärkt för fylliga ölsorter. Glaset passar även väl till smakrika ölsorter som belgisk trappistöl, stout samt IPA. Formgiven av Erika Lagerbielke.

Beer Lager från Orrefors rymmer 60 cl och är ett tulpanformat ölglas som fångar in doft och lyfter fram smaker. Fyllig lager med tydlig maltighet kommer väl till sin rätt i det höga glaset som även lyfter fram frisk humlekaraktär. Formgiven av Erika Lagerbielke.

Beer IPA från Orrefors rymmer 47 cl och är ett ölglas som passar utmärkt för öl bryggt med stor mängd humle och malt som ger en tydlig beska, arom och fyllighet. Glaset fångar in doft och smak och låter speciellt den höga smakkoncentrationen i IPA komma fram på bästa sätt. Formgiven av Erika Lagerbielke.

Beer Pils från Orrefors rymmer 45 cl och är ett högt rakt ölglas som lyfter fram pilsnerns beska väl. En ljus pilsner med mycket humlekaraktär kommer väl till sin rätt i det höga glaset. Den raka formen är även lämplig för ale. Formgiven av Erika Lagerbielke.

Egenskaper

Artikelnummer

6312020

Formgivare

Erika Lagerbielke

Bredd

415mm

Höjd

90mm

Längd

255mm

Material

Kristallglas

Skötselråd

Tål maskindisk